20 de maig del 2012

El MUCE dóna suport a la vaga general de l'Educació del pròxim 22 de maigLa Generalitat de Catalunya ha decidit aplicar el Real decret del govern de l’Estat, amb les mesures proposades pel ministre de Educación en la seva totalitat, després d’haver aplicat les seves retallades. Això vol dir augmentar fins a un 20% el nombre d'alumnes per aula -recuperant escenaris d'altres temps .

Davant d’aquest desmantellament de l'Educació Pública al que ens estan abocant, hem de respondre amb la unitat de tota la comunitat Educativa.

 És per això que des del MUCE varem participar en la manifestació social del passat dissabte 12 de maig. I donem suport a la vaga general de l’Educació del pròxim 22 de Maig .

Us agrairíem trameteu la informació del suport del MUCE a la vaga del dia 22 de maig als professionals de l'educació i a les famílies del vostre centre difonent el cartell que us adjuntem.

Manifestació 22M, 12:30 Pl. Universitat / Pl. Sant Jaume


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola nou a aquesta pàgina web Im i jo volia dir hola. Això pot ser un gran lloc web i me n'alegro im em vaig unir. Nou en aquest bloc, gràcies per la benvinguda. Acabo d'arribar a aquest meravellós bloc i volia presentar-me a tot el món. Això realment és com un lloc d'internet excel · lent.