9 de febrer del 2012

PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA, CAP RETALLADAFront les continues retallades que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la Comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació, i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant en la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per denunciar els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic, afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. No a l’aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012. És inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més. Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública perquè és una de les claus per construir el futur.

Convoquem, doncs, a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos a Plaça Sant Jaume dissabte 11 de Febrer a les 17:00 h.

Cal dir PROU! No volem aquests pressupostos!
Col·lectius convocants:


Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de JovesEstudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) -Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) -Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) -Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) -