21 d’abril del 2013

Concentració Plaça Orfila Dijous 25 d’abril 17:30


Us animem a participar en la SETMANA DE MOBILITZACIONS PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, del 22 al 28 d’abril de 2013, convocada a tot Catalunya de forma unitària per la comunitat educativa.


Ha arribat el moment, ara més que mai, de plantar cara a les retallades que està patint l'educació dels nostres fills i filles. No ens podem permetre fer un pas enrere, hem de continuar endavant, defensant un ensenyament de qualitat i amb igualtat d'oportunitats per a tothom. Pares i mares d'alumnes, mestres, estudiants i sindicats fem un front comú per oposar-nos a aquests atacs i també per rebutjar la futura llei LOMCE proposada pel ministre Wert.

Des de la Coordinadora d’Ampas de Sant Andreu , Assemblea de Zona de Sant Andreu , Grup de Treball d’Educació de Sant Andreu i altres entitas del districte s’ha organitzat una concentració a la plaça Orfila.

Dijous 25 d'abril

17:30: CONCENTRACIÓ a la plaça Orfila.

18:30: Començar a caminar cap a l'institut Doctor Puigvert i altres centres que decideixin fer tancades

19:00: Assemblea i tallers per la canalla a l'institut Doctor Puigvert per part de la Coordinadora d’AMPA per tal de concretar la jornada del 9 de juny : “Un passeig per l’educació pública al Districte de Sant Andreu”

20:30: Sopar de carmanyola (és a dir, tothom se'l porta de casa) i recital de poesia.

Ni negoci ni privilegi, l’educació és un dret!


Per una educació pública, gratuïta i de qualitat!


Ni LOMCE, ni RETALLADES!