29 d’abril del 2013

LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL DISTRICTE DE SANT ANDREU RECOLZA LA VAGA DEL 9 DE MAIGLA COMUNITAT EDUCATIVA DEL DISTRICTE SANT ANDREU RECOLZA LA VAGA DEL 9 DE MAIG CONVOCADA A TOT CATALUNYA DE FORMA UNITÀRIA PER LA COMUNITAT EDUCATIVA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES.

Document sobre la LOMCE, per difondre i informar a les famílies.
Cliqueu per visualitzar i/o descarregar
Cliqueu per visualitzar i/o descarregar És el moment de continuar rebutjant, encara amb més força, les retallades pressupostàries en l’Educació pels seus efectes negatius, especialment cap als sectors més desprotegits de la societat. No podem permetre cap tisorada més de professorat, de recursos, beques, tancament d’aules i centres, etc. El futur dels nostres fills i filles no pot quedar hipotecat per unes polítiques que menystenen l’educació i que estan desmantellant el nostre sistema educatiu. Hem de dir-ho alt i clar. Hem de respondre amb unitat i força.


També és el moment de rebutjar la normativa que vol desplegar la LOMCE perquè suposa un pas enrere, és una llei retrògrada i sense consens, i no millora el funcionament de l’escola pública catalana sinó que va en contra del seu esperit

Per aquest motiu des de la Coordinadora d’Ampa de Sant Andreu , Assemblea de Zona de Sant Andreu , Grup de Treball d’Educació de Sant Andreu i altres entitats del districte reunides durant la tancada del 25 d’abril van acordar recolzar la vaga prevista per el 9 de maig.

Donen suport també a la vaga de l’Educació del 9 de maig, convocada pels sindicats docents i d’estudiants de Catalunya, la FAPAC (Federació d’Associacions de pares i mares d’alumnes de Catalunya) i Les entitats i organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i moviments i plataformes en defensa de l’educació.

LA MANIFESTACIÓ TINDRÀ LLOC A BARCELONA A LES 12h

PL. UNIVERSITAT