10 de maig del 2013

"FIREM-NOS" Diumenge 12 de Maig de 10 a 14h. Estarem al Carrer Garcilaso i Plaça d’Elx.



Ens plau comunicar-vos que el proper dia 12 de Maig, la comissió de “La Sagrera es Mou per les Escoles, de l’Associació La Sagrera es Mou organitza, conjuntament amb les escoles, una Fira. Al llarg d’aquest curs la comissió ha treballat amb els mestres, alumnes i Ampes de les escoles: El Sagrer, L’Estel, La Pegaso, Rosa dels Vents i Turó Blau, per dur a terme l’acte central del nostre projecte: una fira, FIREM-NOS, a on els alumnes oferiran els objectes artesanals i artístics que han creat, amb la finalitat de poder obtenir uns ingressos econòmics. Per amenitzar aquest matí diferents grups i entitats del barri ens han ofert la seva col·laboració lúdica-cultural.

El que s’aconsegueixi es farà arribar a les diferents escoles amb la finalitat de donar suport econòmic per les activitats pedagògiques: excursions, sortides culturals, colònies...
Som conscients que la base per conviure i avançar en la societat és l’educació i també que és important crear una xarxa solidària entre les diferents escoles i aquest és el motiu de la fira.